Markiezen

[vc_row css=”.vc_custom_1455634743931{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #293f77 !important;}” el_class=”introblock”][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]Dankzij de unieke constructie zijn markiezen goed bestand tegen wind en houden ze ook zonnestralen van opzij tegen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]mar_productfolder_markiezen_lr-1Folder Markiezen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Markiezen[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]De overkappingen van Ambiance zijn zo stevig dat er zelfs screens of glazen wanden onder de overkapping gemonteerd kunnen worden. Serrezonwering zorgt er voor dat het ‘s zomers niet te warm wordt onder de overkapping. Zo maak je van je overkapping een echte tuinkamer waarin je bijna het hele jaar lekker buiten zit!

Kies voor kwaliteit

Welke terrasoverkapping of uitvoering je ook kiest, bij Ambiance kies je altijd voor een product waar je jarenlang plezier van zal hebben.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Functionaliteit

Markiezen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook heel functioneel. Dankzij de zijkanten biedt de markies uitstekende bescherming tegen zonnestralen van opzij. De karakteristieke vorm zorgt voor extra stabiliteit, waardoor de wind minder vat op je zonwering heeft. Markiezen zijn door hun vorm ook niet gebonden aan rechte lijnen: ideaal voor ronde ramen.

Keuzes te over

Onze markiezen zijn leverbaar met een traditioneel houten frame en omkasting, of met onderhoudsvrij aluminium. Deze omkasting zorgt er voor dat de markies geschermd is tegen weer in wind wanneer deze is ingeklapt.

Naast uitklapbare modellen leveren wij ook vaste modellen. Ideaal voor bijvoorbeeld horeca- of winkelpanden. De uitval en breedte passen we uiteraard aan op jouw wensen. Voor de bediening hebben we verschillende technieken; van een traditionele koordbediening tot een bediening waar je alleen je smartphone voor nodig hebt. Verreweg de leukste keuze is die van het doek. Ga je voor een authentiek gestreept doek, of wil je liever voor een effen modekleur als zwart of antraciet? Bij Ambiance Zonwering kun je kiezen uit tal van kleuren en materialen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Verschillende types markies

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]