Voor uw wensen een geschikt zonnescherm

Bent u van plan om zonwering in Andijk te laten plaatsen? Ontdek dan het ruime aanbod van Starflex. Van markiezen tot rolluiken, u vindt het bij ons in het assortiment. Ieder van deze zonweringen kunnen wij ook installeren. Maak een afspraak en onze vakkundige medewerkers komen naar u in Andijk toe. Ook voor het onderhoud en het repareren van uw zonwering kunt u bij ons terecht. Waarvoor heeft u onze hulp nodig?

Gaat u voor rolluiken of zoekt u raamdecoratie?

Wij hebben een ruime keuze aan zonwering die zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Welk model geschikt is voor u in Andijk vertellen onze medewerkers u graag. Een greep uit ons aanbod:

Gemakkelijk uw zonneschermen bedienen

Wist u dat het mogelijk is om uw zonwering in Andijk automatisch te bedienen? Wij hebben een besturingssysteem voor elk zonnescherm. U kunt zo met een druk op de knop uw zonwering bedienen. Ook is het mogelijk om dit systeem met een tijdklok of weersensor uit te breiden in Andijk. Uw markiezen gaan dan bijvoorbeeld automatisch omhoog wanneer het gaat regenen. Het besturingssysteem is draadloos, waardoor geen hak- of breekwerk nodig is.

5 van onze voordelen

  • U profiteert bij ons van ruim 15 jaar ervaring in ons vakgebied
  • Wij werken altijd volgens de geldende veiligheidseisen wanneer wij uw zonwering plaatsen
  • Ook voor het onderhoud en de reparatie van uw systeem kunt u in Andijk bij ons terecht
  • U vindt bij ons een transparante werkwijze en eerlijke tarieven
  • Wij zijn lid van onze branchevereniging, waardoor wij onze kwaliteit kunnen waarborgen

Een zonwering in Andijk van Starflex?

Wilt u graag dat wij zonwering bij u komen plaatsen in Andijk? Van jaloezieën tot een terrasoverkapping, onze medewerkers installeren het graag voor u. Neem direct contact op voor het maken van een afspraak of meer informatie. Bel naar: 0229-236046. Wij staan u graag te woord. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar: info@starflex.nl. Wij zullen zo vlug mogelijk contact met u opnemen. Plaatsen wij binnenkort een zonwering in Andijk bij u?

Meer informatie?

  • Selecteer 1 controle veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.