Screens werken uitstekend als zonwering en bieden extra privacy doordat je niet van buiten naar binnen kan kijken, maar wel andersom!

Screens: Effectieve zonwering

screen-sfeer-12 (1)Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie. Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft.

Windvast

Dankzij een ingenieus ritssysteem waarbij het doek vast zit in de geleider zijn onze Vento-screens geschikt voor windere situaties. Denk hierbij aan gebruik op grotere hoogtes (appartementen/kantoorgebouwen) en agrarische woongebieden. Het systeem voorkomt hinderlijk klapperen van doek en onderlat en zorgt dat het doek niet scheurt.

Multifunctioneel

screen-technischDeze windvaste eigenschappen maken het screen ook geschikt als windwering. Niet voor niks passen we screens vaak toe onder overkappingen of op balkons. Wil je dan liever het zicht naar buiten behouden? Geen probleem! Want onze screens kunnen deels of volledig transparant worden gemaakt!

Kies voor kwaliteit

Kies je voor een screen van Ambiance, dan kies je voor een screen waar je jarenlang plezier van hebt. Zware kwaliteit aluminium, hoogwaardige poedercoating, de beste doeken en Somfy-motoren garanderen deze kwaliteit. Bovendien wordt het doek volledig opgerold in de gesloten cassette waardoor het doek goed beschermd is tegen weer en wind.

windvast-screen_bolano-vento-8Ambiance Zonwering Starflex is gevestigd in Zwaag. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Zwaag, Andijk, Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Stede Broec, Wervershoof en omstreken. Wij komen graag bij u langs om het screen in te komen meten en advies op maat te geven!

Screen projecten in de buurt