Screens, een functionele en mooie zonwering

Bij het kopen van nieuwe zonwering voor uw woning heeft u een grote keuze uit verschillende soorten zonwering. Met een screen zonwering heeft u een hele strakke zonwering waarmee u een goede bescherming tegen de zonnestralen heeft. De doeken worden direct voor het raam geplaatst, waardoor uw ramen direct zijn beschermd. U heeft de keuze uit binnenscreens, waarbij het doek aan de binnenkant van uw raam zit, maar ook uit buitenscreens, met het doek aan de buitenkant. Is het buiten houden van de hitte erg belangrijk voor u, dan is het aan te bevelen om buitenscreens te kopen. Zonlicht krijgt dan geen kans meer om het glas in uw raam te bereiken.

De voordelen van zonnescreens

Screens hebben vele voordelen ten opzichte van andere vormen van zonwerking. Vooral door een directe bescherming van uw woning tegen de zon, zijn screens erg populair.

  • Een screen voor het raam is niet alleen functioneel, het geeft de woning ook een stijlvolle uitstraling. Omdat een screen opgerold is weggewerkt in een cassette zal een hetgeen overlast geven als u de screen niet gebruikt. De kans op beschadiging is dan nihil.
  • Een belangrijk voordeel is dat als u de screens gebruikt, u nog gewoon naar buiten kunt kijken. Dit in tegenstelling tot rolgordijnen. U profiteert dus van de dubbele functie van zonnescreens. Zonlicht wordt tegengehouden en tegelijkertijd behoudt u het uitzicht. Ook heeft u geen last van inkijk in de woning.
  • Screens hebben een enorm gebruiksgemak. U kunt er namelijk voor kiezen om ze handmatige te bedienen, maar wilt u het nog eenvoudiger, dan is elektrische bediening ook mogelijk.
  • Het schoonmaken gaat ook erg eenvoudig en de doeken zijn brandvertragend en bestand tegen schimmels.
  • U heeft een grote keuze uit verschillende soorten kleuren, motieven en stofsoorten. De stof heeft ten eerste als doel om UV licht tegen te houden, maar ook een decoratieve rol.
  • Een screen kan ook functioneren als een hor. U kunt als het screen naar beneden is gerold gewoon een raam openen. Let wel op dat u dan ritsscreens koopt die niet omhoog kunnen waaien.

Voorbeelden:

Ritsscreens

U kunt ook kiezen voor een ritsscreen. Het verschil met een standaard screens is dat een standaard screen los in de geleider zit en een ritsscreen door middel van een ritssysteem vast in de geleider zit. Een ristscreen is dus een windvaste screen en kan op deze manier ook ideaal dienen als een terrasoverkapping of voor de bescherming van een veranda. Houd u er wel rekening mee dat de prijzen voor een ritsscreen hoger zijn dan een standaard screen.

Een zonnescreen van Zonwering Starlex

Wilt u voor uw woning ook screen zonwering kopen, neemt u dan eens een kijkje bij Zonwering Starlex. U vindt hier een uitgebreide collectie aan verschillende zonwering en u vindt hier altijd de perfecte zonnescreen die bij uw woning past. Wij heten u daarom van harte welkom in onze showroom te Zwaag, waar u alle screens kunt bekijken en waar wij u van deskundig advies kunnen voorzien.

Starflex inschakelen

Heeft u hulp nodig met de reparatie of het onderhoud van uw zonwering of rolluik systeem? Neem dan even contact met ons op. Vervolgens kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Starflex is bekend met de meeste merken en systemen. Hierdoor kunnen wij ook de reparatie en het onderhoud voor producten die niet bij ons zijn aangeschaft verzorgen.

Windvast screen Palma Vento

Meer informatie?

  • Selecteer 1 controle veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.