Kies voor dé professional

Bent u op zoek naar nieuwe zonwering voor uw woning? Bij Starflex bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een ruime keuze aan zonweringsystemen. Zo vindt u bij ons verschillende zonneschermen die zelfs op de lastigste plaatsen gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om rolluiken, binnen- en buitenzonwering. Wij kunnen u helpen op het gebied van installatie en reparatie. Bekijk onze website voor ons aanbod of laat u adviseren door een van onze medewerkers.

Ultieme beschutting

Wij snappen maar al te goed dat u soms de zon graag even buiten wilt houden en graag wat beschutting wilt. Zo blijft het binnen lekker koel. Zonwering is daarom de uitkomst. Op deze manier kunt u schaduw creëren op uw terras, het hele jaar buiten zitten en de lichtval in huis reguleren. Bij ons vindt u uitgebreid aanbod. Zo kunt u kiezen voor diverse rolgordijnen voor binnen in uw huis of bijvoorbeeld een zonwering voor uw terras. Zo blijft u tijdens een regenbui lekker droog. Welke type zonwering u ook kiest, u heeft altijd een product waar u jarenlang plezier van zal hebben.

Zonneschermen

Klantgerichte service

Wij hebben service hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat wij het belangrijk vinden om kwaliteit, flexibele service en betrouwbaarheid te bieden. U kunt ook bij ons terecht voor gedegen en vakkundig advies over onze producten. Daarnaast kunnen onze specialisten de installatie van uw zonwering uit handen nemen. Zo zit u niet met de stress en weet u zeker dat het juist gebeurt. Tevens zijn wij ook in te schakelen voor reparaties en onderhoud aan uw zonwering. Op al onze producten zit uiteraard garantie.

Waarom kiezen voor onze zonwering?

Bij ons vindt u diverse producten op het gebied van zonwering. Naast artikelen voor binnen of buitenshuis hebben we ook diverse accessoires in ons assortiment. Daarnaast profiteert u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • Kwalitatieve producten en een ruim aanbod
  • Bij ons staat de klant centraal
  • Wij werken volgens de geldende richtlijnen
  • Snel in te schakelen bij problemen en reparaties
  • Wij zijn aangesloten bij Romazo

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze producten of wilt u direct iemand inschakelen voor uw installatie?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via 0229-236046.

Stuurt u liever een e-mail, dan kunt u deze sturen naar info@starflex.nl.

Ook kunt u ons contactformulier op onze website invullen. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk behandelen. Kies voor service en kwaliteit, kies voor zonwering van Starflex.

Meer informatie?

  • Selecteer 1 controle veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.