Van rolluiken tot aan screens en shutters

Bent u op zoek naar zonwering en/of rolluiken in Obdam? Dan bent u bij ons van Starflex aan het goede adres. Waarom? Omdat wij u een uitgebreid assortiment aan zonwering bieden voor zowel binnen als buiten. Of u nu zoekt naar een terrasoverkapping of juist markiezen wilt, u vindt het bij ons. Onze medewerkers voorzien u graag van advies over welk zonweringsysteem geschikt is voor u in Obdam.

Het totaalpakket voor uw zonneschermen

Wij bieden u meer dan alleen een ruime keuze uit diverse zonweringsystemen in Obdam. Ook leveren wij diverse diensten. Zo komen wij graag uw zonwering in Obdam installeren. Uiteraard gebeurt dit volgens de geldende richtlijnen, zodat u weet dat de zonwering vakkundig en veilig geplaatst wordt. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Zo weet u zeker dat bijvoorbeeld uw rolluiken of knikarmschermen naar behoren blijven functioneren en verlengt u de levensduur van deze systemen.

Bedien uw zonnescherm automatisch

Ontdek het gemak van automatische zonwering met ons besturingssysteem. Dit systeem kunnen wij plaatsen voor elk type zonnescherm: of u nu markiezen of rolluiken hebt. Met een druk op de knop kunt u uw zonweringen omhoog of omlaag halen. Daarnaast kan dit systeem voorzien worden van sensoren. Uw raamdecoratie gaan dan bijvoorbeeld automatisch omlaag wanneer de zon gaat schijnen in Obdam. Wij plaatsen het besturingssysteem zonder hak- of breekwerk. Minimale overlast dus wanneer u kiest voor dit systeem.

Wat zijn 5 van onze voordelen?

  1. Van jaloezieën tot zonneschermen, u vindt het bij ons in het aanbod
  2. Meer dan 15 jaar ervaring in ons vakgebied
  3. Elke zonwering kunnen wij vakkundig voor u plaatsen. Dit gebeurt volgens de geldende normen
  4. Wij zijn VCA-gecertificeerd
  5. Advies dat ook echt bij uw situatie past en waar u dus iets mee kunt in Obdam

Wij zijn uw adres voor zonwering in Obdam

Door onze ruime keuze aan zonwering is er voor ieder wat wils te vinden. Wilt u graag dat wij een terrasoverkapping bij u komen plaatsen of wilt u een bepaalde raamdecoratie aanschaffen? Neem dan vlug contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn in Obdam. Bel naar: 0229-236046. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@starflex.nl. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij spoedig reageren. Voor zonwering in Obdam bent u bij Starflex op de juiste plek.

Meer informatie?

  • Selecteer 1 controle veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.