Ontdek ook ons ruime aanbod aan rolluiken en zonneschermen

Voor zonwering in Enkhuizen moet u bij Starflex zijn. Of u nu rolluiken, knikarmschermen of jaloezieën zoekt, wij kunnen u van dienst zijn. Ook voor het plaatsen van onze zonwering draaien wij onze hand niet om. Onze goede opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat de systemen volgens de geldende richtlijnen geplaatst worden. Ook voor vakkundig advies bent u bij ons op de juiste plek. U kiest toch ook voor ons in Enkhuizen?

Kies voor gemak

U kunt natuurlijk een zonwering in Enkhuizen laten plaatsen die u met de hand bedient. Maar heeft u al weleens over een automatisch bediening nagedacht? Wij van Starflex kunnen u deze besturingssystemen leveren in Enkhuizen. Met een druk op de knop doet u bijvoorbeeld uw rolluiken omlaag. Ook kunt u voor een tijdklok en weersensoren kiezen. Zo kunt u uw zonwering naar wens omhoog of naar beneden laten gaan.

Uw adres voor onderhoud

Verleng de levensduur van uw zonwering en schakel ons in voor onderhoud. Wij bieden u diverse onderhoudscontracten in Enkhuizen. Een van onze vakkundige medewerkers komt dan met regelmaat langs om uw markiezen of andere vorm van zonneschermen na te kijken. Eventuele problemen kunnen direct verholpen worden. Wij werken volgens de geldende normen. U bent bij ons dus altijd verzekerd van veiligheid en kwaliteit.

Waarom onze zonwering in Enkhuizen?

U kunt natuurlijk ook bij een ander uw Enkhuizen aanschaffen. Waarom zou u dan in Enkhuizen toch bij ons binnenlopen? Simpel. Wij bieden u altijd het volgende:

  • Wij hanteren een klantgerichte en flexibele werkwijze
  • Starflex is VCA-gecertificeerd. U bent dus verzekerd van een veilige werkwijze
  • Onze systemen plaatsen wij voor u, maar ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht
  • U krijgt bij ons een uitstekende garantie op al onze producten
  • Van markiezen tot raamdecoratie, bij ons vindt u een ruim aanbod

Benieuwd geworden? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over onze zonwering? Of zou u graag willen dat wij in Enkhuizen screens, horren of een terrasoverkapping komen plaatsen? In beide gevallen helpen onze medewerkers u graag. Neem daarom gerust contact op. Wij vertellen u graag meer over ons. Mail naar: info@starflex.nl of bel 0229-236046. U kunt ook het contactformulier op de site invullen. Welke zonwering in Enkhuizen plaatsen wij binnenkort bij u?

Meer informatie?

  • Selecteer 1 controle veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.