Wij helpen en adviseren u graag!

Laat u adviseren over de mogelijkheden van zonwering en rolluiken in Bovenkarspel door een team van experts en kies voor Starflex. Wij zijn een dynamisch familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van rolluiken, markiezen en zonwering. U kunt bij ons terecht voor advies over deze producten, maar we kunnen ze ook voor u plaatsen en onderhouden. Heeft u onverhoopt problemen in Bovenkarspel, dan komen we graag bij u langs om dit te verhelpen. Voor het complete pakket zonwering moet u bij ons zijn!

Onze zonwering in Bovenkarspel

Veel mensen in Bovenkarspel hebben een of meerdere vormen van zonwering. Wij bieden u een ruim assortiment, waarbij we vooral veel producten hebben van het topmerk Ambiance. U vindt bij ons onder meer terecht voor:

Heeft u vragen over een van bovenstaande soorten zonwering? Neemt u dan gerust contact op met onze specialisten en we helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Daarom kiest u voor ons

Jaloezieën bijvoorbeeld kunt u overal kopen, zoals bij IKEA of een willekeurige bouwmarkt. Maar kiest u voor ons, dan zult u merken dat de kwaliteit beter is. Maar dat is niet het enige:

  • U profiteert bij ons in Bovenkarspel altijd van maatwerk en vakmanschap; alles past precies
  • In ons ruime assortiment vindt u altijd raamdecoratie die voldoet bij uw smaak
  • Wij geven u standaard een goede garantie en service bij iedere aankoop
  • Doordat we aangesloten zijn bij branchevereniging Romazo kunt u rekenen op kwaliteit
  • Al onze vakmensen zorgen ervoor dat uw zonwering volgens strenge veiligheidseisen geplaatst worden

Houd de zon buiten

Met zonwering in Bovenkarspel kunt u ervoor zorgen dat de zon buiten blijft, zodat de temperatuur binnen lekker koel is. Hiervoor hebben wij van Starflex diverse producten. Zo hebben we binnenzonwering met een speciale metallic coating aan de achterzijde. Het zonlicht weerkaatst hierop en het wordt dus niet warm in uw woning. Een andere mogelijk zijn uitvalschermen, maar dit is alleen praktisch wanneer u het raam niet hoeft te gebruiken. Ook kunt u voor het grootste effect voor buitenzonwering kiezen in Bovenkarspel.

Wanneer u contact wilt opnemen

U wilt niet zomaar zonwering of rolluiken aanschaffen. Alles moet wel goed passen en op de juiste plekken verduisteren of de zon tegenhouden. Met ons vakmanschap kunnen we hiervoor zorgen. Wilt u gebruikmaken van onze expertise in Bovenkarspel? Dan kunt u op diverse manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u bellen naar 0229-236046 of een e-mail sturen naar starflex@ambiance.nl. Of vull ons contactformulier in en u zult zo spoedig mogelijk van ons horen. Voor zonwering in Bovenkarspel zit u goed bij Starflex!

Meer informatie?

  • Selecteer 1 controle veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.