Profiteer van ruim 15 jaar ervaring

Bent u naar zonwering of rolluiken in Opmeer op zoek? Dan bent u bij Starflex aan het juiste adres. Wij kunnen u een ruime keuze aan zonwering leveren. Onze medewerkers komen graag naar u toe om uw rolluiken of bijvoorbeeld knikarmschermen te plaatsen. Wij doen dit volgens de geldende richtlijnen. Zo weet u zeker dat de installatie veilig en vakkundig gebeurt. Inmiddels hebben wij al bij veel klanten zonneschermen mogen plaatsen. Bent u in Opmeer de volgende?

Kies voor het gemak van ons besturingssysteem

U herkent vast wel het gedoe met het omlaag doen van uw zonwering. Vooral bij de wat oudere systemen kan het zijn dat de slingerstang niet goed meer werkt. Ook moet u altijd thuis zijn om uw zonwering in Opmeer te kunnen bedienen. Kiest u voor ons besturingssysteem, dan hoeft dit niet meer. U kunt ons systeem uitbreiden met een tijdklok of sensoren. Bij regen gaan uw markiezen dan bijvoorbeeld automatisch omhoog in Opmeer.

Wij doen meer voor u

Graag staan wij voor u klaar om bijvoorbeeld uw jaloezieën, luxaflex of screens te plaatsen in Opmeer. Maar wij kunnen meer voor u betekenen. Ondanks dat onze zonwering van hoge kwaliteit is, kan het zomaar gebeuren dat door een storm bijvoorbeeld het doek scheurt. Ook dan kunt u onze hulp inschakelen. Onze vakmannen komen graag bij u langs om reparaties uit te voeren. Wilt u problemen voorkomen? Dan kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontact bij ons.

Waarom u onze zonwering in Opmeer kiest

Wij bieden u een ruim aanbod aan zonwering. Of u nu zoekt naar een terrasoverkapping of graag rolluiken geplaatst wilt hebben, wij kunnen u helpen. Daarnaast profiteert u bij ons ook van de volgende voordelen in Opmeer:

  • Wij kunnen uw raamdecoratie vakkundig voor u installeren
  • U profiteert van ruim 15 jaar kennis en ervaring
  • Wij zijn een VCA-gecertificeerd bedrijf
  • U vindt bij ons altijd aantrekkelijke tarieven
  • U kunt bij ons ook terecht voor advies

Neemt u gerust contact op

Bent u benieuwd geworden naar onze zonwering? Wilt u graag van onze diensten gebruikmaken in Opmeer? Neem dan snel contact met ons op. Ook voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Bel hiervoor naar 0229-236046. Wilt u ons liever een e-mail zenden? Dan kan dit naar info@starflex.nl. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen. Welke van onze zonwering in Opmeer plaatsen onze medewerkers binnenkort bij u?

Meer informatie?

  • Selecteer 1 controle veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.