Contact

Home / Contact

Wij zijn gevestigd op de Factorij 27 C te Zwaag (gemeente Hoorn). U kunt ons vinden op het bedrijventerrein 'Westfrisia". Op de route naar het grofvuil depot vindt u ons blauw/gele gebouw.  Plan uw route >

Contact

Ambiance Starflex
De Factorij 27c
1689 AK Zwaag
Nederland

Tel: (0229) 23 60 46
E-mail: info@starflex.nl

Onze showroom gesloten is vanwege COVID-19. Deze periode en ook met kerstperiode werken we wel door. We blijven bereikbaar al uw vragen. Fijne feestdagen en een gelukkig 2021!

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 12:30 - 17:00
Woensdag: 12:30 - 17:00
Donderdag: 12:30 - 17:00
Vrijdag: 12:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: Gesloten

En op afspraak.

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderhoud

Voor reparaties en onderhoud aan uw bestaande zonwering kunt u een beroep doen op Ambiance Zonwering Starflex doen. Wij zijn VCA gecertificeerd. Wij bieden diverse onderhoudscontracten aan zodat er altijd een oplossing is die aansluit bij uw wensen. Onderhoud voorkomt preventief defecten aan uw zonweringsproduct.

Aangesloten bij Romazo

Ambiance Zonwering Starflex in Zwaag is aangesloten bij de Romazo, branchevereniging voor rolluikenbedrijven, markiezenbedrijven en zonweringbedrijven in Nederland. U bent verzekerd van een deskundig en gedegen advies. Wij werken volgens de laatst geldende richtlijnen. U kunt er op vertrouwen dat waar nodig, eventuele problemen snel en vakkundig voor u worden opgelost.

romazo-logo

Servicegebied Ambiance Zonwering Starflex

Ambiance Zonwering Starflex is niet alleen actief in Zwaag, maar richt zich ook op de volgende plaatsen: Hoorn, Zwaag, Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel, Enkhuizen, Avenhorn, Andijk, Medemblik, Blokker, Berkhout, Wervershoof, Opmeer, Spanbroek, Obdam en Hollands Kroon.