Uw adres voor zonweringen en rolluiken

Voor zonwering in Spanbroek bent u bij Starflex op de juiste plek. Waarom? Omdat u bij ons een uitgebreid aanbod aan zonwering vindt. Voor ieder is er wat wils te vinden in ons assortiment. Zo hebben wij buitenzonwering, zoals markiezen, rolluiken en zonneschermen. Ook hebben wij systemen voor binnen, bijvoorbeeld jaloezieën en vouwgordijnen. Naar welk zonweringssysteem bent u in Spanbroek op zoek?

Wij bieden u het totaalpakket

U bent bij ons niet alleen op de juiste plek voor een uitgebreid assortiment aan zonwering. Ook leveren wij een uitstekende service. Voor het plaatsen van uw markiezen, knikarmschermen, screens, shutters of terrasoverkapping in Spanbroek draaien wij onze hand niet om. Een van onze medewerkers komt graag bij u langs om de boel op te meten. Daarna plaatsen zij uw raamdecoratie vakkundig en volgens alle geldende richtlijnen. U weet dus zeker dat er veilig door ons gewerkt wordt.

Gebruiksvriendelijke zonneschermen

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw zonwering in Spanbroek met de hand te bedienen. Met een zogenaamde slingerstang doet u dan uw jaloezieën of andere raamdecoratie omlaag en omhoog. Maar het kan ook gemakkelijker. Met ons besturingssysteem kunt u met een druk op de knop uw rolluiken bedienen in Spanbroek. Ook kunt u sensoren laten plaatsen of een tijdklok. Uw zonwering zal dan bijvoorbeeld omlaaggaan als de zon gaat schijnen of op een bepaald tijdstip.

Kies onze zonwering in Spanbroek

Voor het plaatsen van zonwering kunt u ook een ander bedrijf inschakelen in Spanbroek. Dat begrijpen wij van Starflex maar al te goed. Daarom zetten wij graag die stap extra voor u:

  • Ruim aanbod aan raamdecoratie voor binnen en buiten
  • Meer dan 15 jaar kennis en ervaring
  • VCA-gecertificeerd
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Vakkundig advies dat past bij uw situatie

Nog vragen? Neem contact op

Wanneer u graag meer wilt weten over onze zonwering, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u hoe wij u in Spanbroek kunnen helpen. Belt u hiervoor vandaag nog naar 0229-236046. Wij staan u graag te woord. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@starflex.nl. Of vul het contactformulier op de website in. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een reactie terugsturen. Schakelt u ons ook in voor uw zonwering in Spanbroek?

Meer informatie?

  • Selecteer 1 controle veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.