Een overdekt terras biedt veel voordelen voor mensen die vaker buiten willen zitten. Tijdens een regenbui zit je lekker droog en de warmte van de eerste zonnestralen (of terrasheater) blijft lekker hangen.

terrasoverkapping

De overkappingen van Ambiance zijn zo stevig dat er zelfs screens of glazen wanden onder de overkapping gemonteerd kunnen worden. Serrezonwering zorgt er voor dat het ‘s zomers niet te warm wordt onder de overkapping. Zo maak je van je overkapping een echte tuinkamer waarin je bijna het hele jaar lekker buiten zit!

Er is van alles mogelijk. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van de verschillende terrasoverkappingen.

Kies voor kwaliteit

Welke terrasoverkapping of uitvoering je ook kiest, bij Ambiance kies je altijd voor een product waar je jarenlang plezier van zal hebben.

Alle overkappingen van Ambiance:

  • Zijn gemaakt van geëxtrudeerde aluminium profielen
  • Zijn hoogwaardig gepoedercoat
  • Hebben een onderliggende constructie waardoor er geen profielen boven het dak uitsteken hetgeen voor een strakke uitstraling zorgt.
  • Voldoen aan de CE-normering van 80 kg sneeuwbelasting per m2
  • Worden in onze eigen fabriek eerst op maat gemaakt en daarna pas gecoat. Hierdoor zijn ook de zaagsneden voorzien van beschermende poedercoating.
  • Hebben (muv. OL 75) een ruime keuze uit diverse soorten glas en polycarbonaat beplating, waaronder zon- en warmte werende varianten.

Jouw droom, jouw tempo

Onze terrasoverkappingen zijn volledig modulair op te bouwen. Je kan dus beginnen met een overkapping van Ambiance en hier later diverse accessoires zoals zijwanden en screens aan kan toevoegen.

Ambiance Zonwering Starflex is gevestigd in Zwaag. Vanuit onze inspirerende showroom bedienen wij klanten in de gehele regio Zwaag, Andijk, Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Stede Broec, Wervershoof en omstreken. Wij komen graag bij u langs om de terrasoverkapping in te komen meten en advies op maat te geven!