Wij zijn uw expert

Is uw zonwering in Wervershoof aan vervanging toe? Of wilt u graag screens, markiezen, rolluiken of knikarmschermen laten plaatsen? In beide gevallen staan wij van Starflex voor u klaar. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan zonwering. Wat u ook zoekt in Wervershoof, u vindt het bij ons. Daarnaast komen onze medewerkers ook graag bij u langs om alles op te meten en de zonneschermen te plaatsen. Wij werken volgens alle geldende richtlijnen. Zo dat u zeker weet dat dit vakkundig en veilig gebeurt.

Automatische bediening

Wij kunnen uw zonwering ook voorzien van een automatische bediening. U kunt zo met een druk op de knop uw rolluiken naar beneden doen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw markiezen of andere raamdecoratie te voorzien van een tijdklok en weersensoren. U kunt dan zelf instellen wanneer uw zonnescherm naar beneden gaat of juist omhoog. Ons besturingssysteem werkt geheel draadloos. Er hoeft dus niet gehakt of gebroken worden om het systeem in Wervershoof te plaatsen. En dat scheelt u veel overlast.

Profiteer van een klantgerichte werkwijze

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat ook bent met uw zonwering in Wervershoof. Daarom doen wij graag die stap extra voor u. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u precies vertellen welke zonwering bij uw situatie past. Daarnaast krijgt u in Wervershoof bij ons altijd een uitstekende garantie op onze systemen. Ook werken wij volgens de geldende richtlijnen, zodat u zeker weet dat er veilig gewerkt wordt.

5 pluspunten van Starflex

Voor zonwering kunt u ook een ander inschakelen in Wervershoof. Waarom kiest u dan toch voor Starflex? Dat is simpel. Wij bieden u namelijk altijd het volgende:

  1. Ruim 15 jaar ervaring en kennis
  2. Ruim aanbod: van terrasoverkapping en horren tot jaloezieën en luxaflex
  3. U profiteert altijd van aantrekkelijke prijzen
  4. VCA-gecertificeerd bedrijf
  5. Vakkundig advies waar u ook echt wat mee kunt

Nieuw zonwering in Wervershoof? Kies ons

Van rolluiken tot jaloezieën, u vindt een ruime keuze aan zonwering bij ons van Starflex. Wilt u graag meer weten over ons uitgebreide aanbod? Dan helpen wij u graag in Wervershoof. Neemt u telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 0229-236046. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar info@starflex.nl of vul het contactformulier op de website in. Wij zullen dan zo snel mogelijk een reactie sturen. Voor welke van onze verschillende soorten zonwering in Wervershoof gaat u?

Meer informatie?

  • Selecteer 1 controle veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.