Dé rolluiken en zonneschermen expert!

Starflex biedt u een ruim aanbod aan zonwering in Medemblik. Of u nu zoekt naar een terrasoverkapping, knikarmschermen, screens, shutters of toch liever markiezen geplaatst wilt hebben, u kunt voor deze zaken bij ons terecht. Met ruim 15 jaar ervaring in huis mogen wij ons met recht dé expert noemen. Ook voor het plaatsen van uw zonwering draaien wij onze hand niet om. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat uw rolluiken volgens de geldende normen geplaatst worden in Medemblik. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Automatische bediening van uw zonwering

Bij ons kunt u er ook voor kiezen om uw zonwering automatisch te bedienen. Wij kunnen zonder hak- of breekwerk uw zonweringsysteem voorzien van een besturingssysteem. Ook kunt u voor een tijdklok of weersensoren kiezen. Gaat het bijvoorbeeld regenen, dan gaan uw markiezen automatisch omhoog in Medemblik. Op die manier bent u verzekerd van optimaal gebruiksgemak.

Verleng de levensduur met ons onderhoudscontract

Wilt u dat uw zonwering in Medemblik altijd naar behoren functioneert? Kies dan voor een onderhoudscontract van Starflex. U kunt bij ons terecht voor verschillende onderhoudscontracten. Met regelmaat komen wij dan langs om bijvoorbeeld uw jaloezieën, rolluiken of luxaflex te controleren. Ook voor reparaties kunt u ons inschakelen. Wij zorgen ervoor dat er altijd veilig gewerkt wordt en dat alles aan de geldende normen voldoet.

Wat is onze kracht?

U kunt uw zonwering ook bij een ander bedrijf in Medemblik uitzoeken. Maar dan doet u uzelf en uw portemonnee tekort. Kiest u voor ons, dan profiteert u van:

  • Een heldere en klantgerichte werkwijze
  • Wij zijn VCA-gecertificeerd. Er wordt dus altijd volgens de veiligheidsnormen gewerkt
  • Uw adres voor het plaatsen, het onderhoud en de reparatie van zonwering in Medemblik
  • Een uitstekende garantie op al onze producten
  • Ruim aanbod aan verschillende vormen van raamdecoratie

Hulp nodig in Medemblik?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze zonwering? Wilt u van onze diensten in Medemblik gebruikmaken? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Neem in al deze gevallen gerust contact op. Wij staan graag voor u klaar. Bel naar: 0229-236046. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dat naar: info@starflex.nl. Wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Kiest u ook voor een zonwering in Medemblik van Starflex?

Meer informatie?

  • Selecteer 1 controle veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.