Voor elke wens een geschikt zonnescherm

Of het nu gaat om een terrasoverkapping, rolluiken of jaloezieën, voor zonwering in Avenhorn moet u bij Starflex zijn. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan zonwering voor zowel binnen als buiten. Wij kunnen elk systeem bij u plaatsen in Avenhorn. Dit gebeurt volgens de geldende richtlijnen, waardoor u gegarandeerd bent van kwaliteit en veiligheid. Ook voor accessoires bent u bij ons op de juiste plek. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Ook een zonwering in Avenhorn van ons?

In ons aanbod vindt u verschillende soorten zonwering en toebehoren. Wij komen deze graag vakkundig voor u installeren in Avenhorn. Een greep uit ons assortiment:

Bovenstaande is maar een gedeelte van de producten die wij leveren. Wilt u graag meer hierover weten? Neem dan gerust contact op. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Vakkundig reparatie en onderhoud

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U krijgt altijd garantie op onze zonwering in Avenhorn. Maar door bijvoorbeeld een storm kan het doek scheuren. In dat geval staan de medewerkers van Starflex graag voor u klaar. Ze komen uw zonwering repareren volgens de geldende veiligheidsregels. Ook kunt u ons inschakelen voor onderhoud van uw systeem. Wij komen dan bijvoorbeeld met regelmaat uw rolluiken in Avenhorn controleren en op die manier kunt u preventief problemen voorkomen.

5 van onze pluspunten

  1. Wij hebben ruime ervaring en kennis in huis
  2. U profiteert van een goede garantie en een eerlijke werkwijze in Avenhorn
  3. Wij werken altijd volgens de geldende regels op het gebied van veiligheid
  4. Wij plaatsen, repareren en onderhouden uw zonwering
  5. Ook uw adres voor vakkundig advies

Heeft u nog vragen? Bel of mail ons

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij op het gebied van raamdecoratie bieden in Avenhorn? Of wilt u van onze diensten gebruikmaken en ons een zonwering laten plaatsen? Bel of mail ons dan vandaag nog. Wij bespreken graag met u hoe wij u kunnen helpen. Stuur een e-mail naar: starflex@ambiance.nl of vul het contactformulier op de website in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons. Wanneer u ons liever persoonlijk spreekt, bel dan naar 0229-236046. Wij staan u graag te woord. Welke zonwering in Avenhorn kiest u?

Meer informatie?

  • Selecteer 1 controle veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.