Expert in zonneschermen

Een uitgebreid assortiment aan zonwering in Blokker vindt u bij ons van Starflex. Of u nu graag een terrasoverkapping geplaatst wilt hebben of toch liever kiest voor raamdecoratie, wij zijn uw adres. Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring in huis mogen wij ons met recht dé specialist in ons vakgebied noemen. Ook voor het installeren van andere zonweringsproducten draaien wij onze hand dan ook niet om. Uiteraard gebeurt dit volgens de geldende normen. Hoe kunnen wij u in Blokker helpen?

Gemakkelijke te bedienen

U kent het vast wel. Het gedoe om uw zonwering naar beneden doen met een zogenaamde slingerstang. Vooral bij de wat oudere modellen werkt deze stang niet altijd naar behoren. Onze besturingssystemen bieden dan uitkomst. Met een druk op de knop bedient u uw zonwering in Blokker. Ook kunnen wij sensoren plaatsen, zodat uw markiezen bijvoorbeeld naar beneden gaan als de zon begint te schijnen. Het besturingssysteem is draadloos en kan zonder hakken of breken geplaatst worden in Blokker.

Hét adres voor onderhoud en reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje, wordt ook wel gezegd. Wij leveren zonwering van hoge kwaliteit. Toch kan er onverhoopt iets kapotgaan. Ook dan staan de medewerkers van Starflex voor u klaar. Wij komen naar u toe in Blokker om uw jaloezieën, screens, luxaflex, knikarmschermen of rolluiken te repareren. Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij komen dan met regelmaat uw raamdecoratie controleren en verhelpen direct problemen.

Nog 5 van onze voordelen

  • Van rolluiken en shutters tot terrasoverkapping en horren, u vindt het in ons uitgebreide assortiment
  • VCA-gecertificeerd bedrijf, er wordt dus altijd veilig gewerkt
  • Een heldere werkwijze, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent in Blokker
  • Wij installeren, onderhouden en repareren uw zonwering
  • Wij voorzien u graag van advies waar u ook echt wat mee kun

Kiest u ook onze zonwering in Blokker?

Bent u benieuwd naar wat wij op het vlak van zonwering voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is in Blokker. Neemt u hiervoor telefonisch contact op door te bellen naar 0229-236046. Wij staan u graag te woord. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@starflex.nl. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij zo snel mogelijk reageren. Voor zonwering in Blokker moet u bij Starflex zijn.

Meer informatie?

  • Selecteer 1 controle veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.