Uw adres voor zonwering

Bent u op zoek naar zonwering in Hoorn? Dan bent u hiervoor bij Starflex aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat u kan helpen met het vinden van de juiste rolluiken, binnen- en buitenzonwering. Bovendien geven wij niet alleen advies, maar kunnen we u ook helpen met installatie en reparatie. Onze service gaat verder en het is dan ook geen wonder dat we een goede naam hebben opgebouwd. Iedereen in Hoorn weet dat het beste adres voor zonwering Starflex is!

Van rolluiken tot aan terrasoverkappingen

U vindt bij ons diverse producten op het gebied van zonwering. Dit verdelen we onder in producten voor binnen, voor buiten en diverse accessoires. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment in Hoorn:

Ongekende service

Uniek aan ons bedrijf is dat wij een bijzonder flexibele en klantgerichte service verlenen. Bij ons staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid nog ouderwets hoog in het vaandel. Dat begint al bij het geven van vakkundig advies over onze producten. Vervolgens dragen onze zoneweringspecialisten zorg voor een juiste installatie. Ook voor reparaties en onderhoud kunt u een beroep op ons doen. Wij zorgen er dan preventief voor dat defecten aan uw zonwering voorkomen kunnen worden. U wilt toch ook dat uw zonwering het doet, wanneer u deze het hardst nodig heeft?

Daarom kiest u voor ons

Wij zijn niet het enige bedrijf dat zonwering in Hoorn levert. U kunt dus heel gemakkelijk naar een van onze concurrenten stappen. Toch hopen we dat u dat niet doet, want bij ons profiteert u van vele voordelen. Hieronder zetten we er hier een aantal bij elkaar:

  • Onze werkwijze is flexibel en klantgericht: als klant staat u centraal
  • Wij houden ons aan alle geldende richtlijnen voor de beste kwaliteit en een goede veiligheid
  • U krijgt een uitstekende garantie en service op onze producten
  • Wij zijn aangesloten bij Romazo, onze branchevereniging voor zonwering
  • Eventuele problemen in Hoorn worden snel en vakkundig opgelost

Wilt u onze zonwering in Hoorn?

Heeft u in Hoorn raamdecoratie nodig of markiezen? Dan kunt u hiervoor naar een bouwmarkt gaan, maar u kunt ook voor ons maatwerk en vakmanschap kiezen. U bent dan verzekerd van onze service bij eventuele problemen en onderhoud. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 0229-236046. Stuurt u liever een e-mail, dan mag dit naar info@starflex.nl. Of vult u ons online contactformulier in en we zullen uw bericht spoedig beantwoorden. Gaat u voor uw zonwering in Hoorn ook voor producten van Starflex?

Meer informatie?

  • Selecteer 1 controle veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.